ha die lieve Margreet,

bij mij horen de Mozartkugeln bij Oostenrijk. Wat zijn jouw herinneringen waar je de tranen in Dorus’ ogen mee hoopte te zien?

En kun je me één van de liefdevolle herinneringen beschrijven van het weekend bij Rupert?

Wij gaan straks even lopen op het PZ-terrein. Ook een terrein van liefdevolle herinneringen. PZ staat voor psychiatrisch ziekenhuis. Dat is het al lang niet meer. Maar nog wel in het begin van de 80-er jaren, toen ik daar m’n opleiding deed en ik m’n eerste verliefde jaren met Lucas had. En m’n eerste verliefdheden op anderen. Inmiddels is er veel van het ziekenhuis afgebroken. Maar het meertje ligt er nog, in het park dat ooit door een beroemde tuinarchitect is aangelegd (was dat Zocher?). En tegenover de oude ingang staat het huis van Fons en Marjan. Daar is koffie, afterwards.

Maar Lucas gaat eerst nog een paar beschuitjes eten geloof ik. De rest van de verhalen komt nog…

liefs,

Joke

Re: weer thuis
Sleutelwoorden: